Közvélemény-kutatás – felhívás Távszem felhasználók részére

Hírek

2020-01-22

Tisztelt Távszem felhasználók!

2019-ben megismerhettük a Távszem operátorokat és munkájukat, mindenki bemutatkozhatott a Vakok Világa hasábjain, illetve az MVGYOSZ hírlevelében. Januártól a Távszem mentorok is szót kapnak, azonban Önökről, Távszem felhasználókról is szeretnénk írni.

Közvélemény-kutatást tartunk a Távszem szolgáltatással kapcsolatban, véleményekre, visszajelzésekre, észrevételekre, ötletekre vagyunk kíváncsiak.

Mi mindent jelent Önöknek a Távszem szolgáltatás? Milyen élethelyzetekben használják, miben kérnek rajta keresztül segítséget? Hogyan lehetne Önök szerint még hatékonyabbá, kényelmesebbé és sokoldalúbbá tenni? Melyek azok a területek, ahol nélkülözhetetlen segítséget nyújtottak Önöknek az operátorok? Miben számíthattak a mentorokra?

Észrevételeiket, gondolataikat a Távszem ügyfélszolgálatára, az info@tavszem.hu e-mail címre várjuk! A tárgymezőbe a „Közvélemény-kutatás” szót kérjük beírni!

Visszajelzéseik csokorba szedve, rendszeresen megjelennek majd a Vakok Világa című folyóiratban és az MVGYOSZ Hírlevélben. Kérjük, jelezzék, hogy véleményüket nevük feltüntetésével vagy anonim módon szeretnék megosztani. A beérkező véleményeket, tapasztalatokat lehetőség szerint teljes terjedelmükben, indokolt esetben szerkesztett változatban tesszük közzé.

Írják meg véleményüket, visszajelzéseik fontosak számunkra!

A Távszem csapata

Főbb híreink

MVGYOSZ Távszem használata BlindShell-en

Az elmúlt hónapok fejlesztésének köszönhetően mostantól az MVGYOSZ által honosított BlindShell 2-es készülékeken is használható az új, távoli segítségnyújtást biztosító szolgáltatás, a Távszem.Mivel ...

2023-06-27

Indul az új Távszem nyilvános tesztidőszaka

Az MVGYOSZ 2023. június 26-án hétfőtől indítja útjára az új Távszem szolgáltatást, melyet a tavszem.mvgyosz.hu oldalon érnek el a felhasználók. A szolgáltatás ez időtől kezdve a BlindShell 2-es készü...

2023-06-21

Karbantartás miatt nem elérhető a Távszem

Tisztelt Távszem Felhasználók! Az MVGYOSZ nemrégiben értesült a Távszem szolgáltatás üzemeltetőjétől arról, hogy a cég karbantartást végez a szoftveren, amely előre láthatólag több napot is igénybe v...

2023-04-24

© 2024 Távszem

b4st theme for WordPress