Közvélemény-kutatás – felhívás Távszem felhasználók részére

Hírek

2020-01-22

Tisztelt Távszem felhasználók!

2019-ben megismerhettük a Távszem operátorokat és munkájukat, mindenki bemutatkozhatott a Vakok Világa hasábjain, illetve az MVGYOSZ hírlevelében. Januártól a Távszem mentorok is szót kapnak, azonban Önökről, Távszem felhasználókról is szeretnénk írni.

Közvélemény-kutatást tartunk a Távszem szolgáltatással kapcsolatban, véleményekre, visszajelzésekre, észrevételekre, ötletekre vagyunk kíváncsiak.

Mi mindent jelent Önöknek a Távszem szolgáltatás? Milyen élethelyzetekben használják, miben kérnek rajta keresztül segítséget? Hogyan lehetne Önök szerint még hatékonyabbá, kényelmesebbé és sokoldalúbbá tenni? Melyek azok a területek, ahol nélkülözhetetlen segítséget nyújtottak Önöknek az operátorok? Miben számíthattak a mentorokra?

Észrevételeiket, gondolataikat a Távszem ügyfélszolgálatára, az info@tavszem.hu e-mail címre várjuk! A tárgymezőbe a „Közvélemény-kutatás” szót kérjük beírni!

Visszajelzéseik csokorba szedve, rendszeresen megjelennek majd a Vakok Világa című folyóiratban és az MVGYOSZ Hírlevélben. Kérjük, jelezzék, hogy véleményüket nevük feltüntetésével vagy anonim módon szeretnék megosztani. A beérkező véleményeket, tapasztalatokat lehetőség szerint teljes terjedelmükben, indokolt esetben szerkesztett változatban tesszük közzé.

Írják meg véleményüket, visszajelzéseik fontosak számunkra!

A Távszem csapata

Főbb híreink

Második születésnapját ünnepli a Távszem

Pontosan két évvel ezelőtt, 2019. július 16-án kezdte meg nyilvános működését a látássérült emberek számára távoli segítségnyújtást biztosító szolgáltatás, a Távszem. Az MVGYOSZ által fenntartott szol...

2021-07-16

Egy napig szünetel a Távszem szolgáltatás

Felhívjuk a Távszem felhasználók figyelmét, hogy augusztus 25-én, kedd este 8 órától augusztus 26-án, szerda este 8 óráig technikai okok miatt szünetel a Távszem szolgáltatás. Ez idő alatt a Távszem n...

2020-08-24

Egyéves a Távszem

Egy évvel ezelőtt ezen a napon vette kezdetét a Távszem szolgáltatás nyilvános tesztidőszaka. Az évforduló apropóján most felidézzük a Távszem első évének legjelentősebb történéseit és legszebb pillan...

2020-07-16

© 2022 Távszem

b4st theme for WordPress