Közvélemény-kutatás – felhívás Távszem felhasználók részére

Hírek
2020-01-22

Tisztelt Távszem felhasználók!

2019-ben megismerhettük a Távszem operátorokat és munkájukat, mindenki bemutatkozhatott a Vakok Világa hasábjain, illetve az MVGYOSZ hírlevelében. Januártól a Távszem mentorok is szót kapnak, azonban Önökről, Távszem felhasználókról is szeretnénk írni.

Közvélemény-kutatást tartunk a Távszem szolgáltatással kapcsolatban, véleményekre, visszajelzésekre, észrevételekre, ötletekre vagyunk kíváncsiak.

 

Mi mindent jelent Önöknek a Távszem szolgáltatás? Milyen élethelyzetekben használják, miben kérnek rajta keresztül segítséget? Hogyan lehetne Önök szerint még hatékonyabbá, kényelmesebbé és sokoldalúbbá tenni? Melyek azok a területek, ahol nélkülözhetetlen segítséget nyújtottak Önöknek az operátorok? Miben számíthattak a mentorokra?

 

Észrevételeiket, gondolataikat a Távszem ügyfélszolgálatára, az info@tavszem.hu e-mail címre várjuk! A tárgymezőbe a „Közvélemény-kutatás” szót kérjük beírni!

 

Visszajelzéseik csokorba szedve, rendszeresen megjelennek majd a Vakok Világa című folyóiratban és az MVGYOSZ Hírlevélben. Kérjük, jelezzék, hogy véleményüket nevük feltüntetésével vagy anonim módon szeretnék megosztani. A beérkező véleményeket, tapasztalatokat lehetőség szerint teljes terjedelmükben, indokolt esetben szerkesztett változatban tesszük közzé.

 

Írják meg véleményüket, visszajelzéseik fontosak számunkra!

 

A Távszem csapata

Főbb híreink

A kijárási korlátozás idején is segít a Távszem

Talán soha nem volt még akkora szükségük a vak és gyengénlátó embereknek egy bármikor elérhető, ingyenes távsegítő szolgáltatásra, mint most, a járványügyi veszélyhelyzet és a kijárási korlátozás idején. Ilyenkor nem csak nehezebb személyi segítséget hívni, de az idős vagy krónikus betegséggel élő látássérült személyek saját érdeke is, hogy minél kevesebb emberrel találkozzanak. Ebben a helyzetben sokszor jöhet jól az online segítségnyújtás.
2020-03-27

Ismerjük meg a mentorok munkáját

Beszélgetés Mali Attila Távszem mentorral
2020-03-13

Ismerjük meg a mentorok munkáját

Beszélgetés Móricz Ádám Távszem mentorral
2020-03-13

A SozialMarie társadalmi innovációs díj 2020-as jelöltjei között a Távszem

A SozialMarie pályázatán azokat a projekteket díjazzák, melyek egy-egy hátrányos helyzetű társadalmi csoport életminőségének javítását támogatják innovatív eszközökkel és közösségi megoldásokkal. Idén az MVGYOSZ Távszem szolgáltatása is a jelöltek között van.
2020-02-25