Fontos információ a Távszem szolgáltatás beállításához

Hírek

2024-04-14

A digitális piacokról szóló uniós jogszabály (DMA) értelmében az App Store és az Apple Pay mellett más alkalmazásboltoknak, illetve fizetési lehetőségeknek is helyet kell biztosítani az iOS ökoszisztémában.

Ennek a változásnak a következményeképpen az iPhone telefonokon a 17.4 szoftver verziók felett lehetővé kellett tenni azt, hogy a Safari böngészőn kívül más, az alkalmazás boltból letölthető böngésző is alapértelmezett böngésző lehessen az iPhone telefonon.

Amennyiben az alapértelmezett Safari böngésző mellett másik böngésző is le van töltve az iPhone készülékre, például Google Chrome vagy Opera, akkor az alapértelmezett böngésző beállítása a következő módon lehetséges.

Nyissuk meg a Beállítások / Safari menüpontot.

Amennyiben nem a Safari az alapértelmezett böngésző, akkor megjelenik egy Alapértelmezett böngészőapp menüpont is, ez nyissuk meg.

Ha vissza akarjuk állítani a Safari böngészőt alapértelmezett böngészőnek, akkor válasszuk a Safari elemet, majd dupla koppintással jelöljük ki.

Amikor a készülék szoftverfrissítését követően első alkalommal megnyitjuk az MVGYOSZ Távszem szolgáltatást, az alapértelmezett böngésző kiválasztása itt is lehetséges.

Amennyiben csak Safari böngészővel rendelkezik, úgy az MVGYOSZ Távszem azt a böngészőt fogja használni, így teendője nincs. A főképernyőre elhelyezett MVGYOSZ Távszem szolgáltatás indításakor az alapértelmezett böngészőt fogja használni.

dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető

Főbb híreink

MVGYOSZ Távszem használata BlindShell-en

Az elmúlt hónapok fejlesztésének köszönhetően mostantól az MVGYOSZ által honosított BlindShell 2-es készülékeken is használható az új, távoli segítségnyújtást biztosító szolgáltatás, a Távszem.Mivel ...

2023-06-27

Indul az új Távszem nyilvános tesztidőszaka

Az MVGYOSZ 2023. június 26-án hétfőtől indítja útjára az új Távszem szolgáltatást, melyet a tavszem.mvgyosz.hu oldalon érnek el a felhasználók. A szolgáltatás ez időtől kezdve a BlindShell 2-es készü...

2023-06-21

Karbantartás miatt nem elérhető a Távszem

Tisztelt Távszem Felhasználók! Az MVGYOSZ nemrégiben értesült a Távszem szolgáltatás üzemeltetőjétől arról, hogy a cég karbantartást végez a szoftveren, amely előre láthatólag több napot is igénybe v...

2023-04-24

© 2024 Távszem

b4st theme for WordPress