Fontos információk az MVGYOSZ szolgáltatásainak működtetéséről

Hírek

2023-11-11

Tájékoztatjuk mindazokat, akik az MVGYOSZ szolgáltatásait használják, hogy a szövetség 2023. november 30-ával időlegesen leállítja a személyesen igénybe vehető szolgáltatásait a Hermina úti székházba történő visszaköltözés miatt.

Mint azt már több híradásban jeleztük, az MVGYOSZ 2023 decemberében visszaköltözik a megújult budapesti székházba, a Hermina út 47. szám alá. A költözés miatt a személyesen igénybe vehető szolgáltatásait egy időre leállítja a szövetség, legközelebb 2024-ben nyílik lehetőség azok személyes felkeresésére.

A Braille-könyvtárból kölcsönözni könyveket, ahogy korábban már jeleztük, 2023. november 6-ától csak postai úton lehet, de november 30-ától a postai kölcsönzést is felfüggesztjük.

A Braille-könyvtárhoz hasonlóan a hangoskönyvtár sem látogatható személyesen november 30-a után, javasoljuk, hogy vegyék igénybe az online elérhető hangoskönyvtárat. Az applikációt az MVGYOSZ Hangoskönyvtára néven tudják ingyenesen letölteni az App Store vagy a Play Áruházakból, illetve a hangoskonyvtar.mvgyosz.hu weboldalon is elérik a műveket. Az online hangoskönyvtár folyamatosan bővül, jelenleg már több mint 6600 mű érhető el a fenti felületeken.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a hangoskönyvtár nemcsak iOS és Android rendszerű telefonokon, hanem BlindShell 2-es készülékeken is elérhető!

Figyelmükbe ajánljuk az MVGYOSZ legújabb szolgáltatását, amely a dital.hu oldalon érhető el. A digitális könyvtárban több mint 37.000 TXT formátumú könyv közül választhatnak az olvasni szerető látássérült felhasználók.

Kérjük, hogy tervezett év végi vásárlásaikat is ütemezzék november 30-a előtti időpontra, mert a népszerű segédeszközbolt sem tud személyesen vásárlókat fogadni, és a bolt.mvgyosz.hu webáruházon keresztül megrendelt termékek csomagolását, számlázását és szállítását sem tudjuk teljesíteni. Ugyanezen idő alatt a segédeszköz-szerviz szolgáltatás is szünetel.

A Távszem szolgáltatás természetesen továbbra is zavartalanul működik, az operátorok a nap 24 órájában várják az Önök hívásait. A szolgáltatás a tavszem.mvgyosz.hu oldalon keresztül már BlindShell 2-es készülékekről is hívható.

A Braille-ben készülő újságok esetében nem lesz változás, azt minden előfizető időben megkapja a megszokott módon.

A jogsegélyszolgálat ahogy eddig is, telefonon és e-mailben érhető el.

Az MVGYOSZ ügyfélszolgálata csak telefonos és e-mailes megkereséseket tud fogadni.

Mint mindannyian, mi is nagyon várjuk, hogy a kívül és belül megújult székházban fogadhassuk Önöket, és újra elérhetővé tegyük a megszokott szolgáltatásokat. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a szolgáltatások 2024 januárjától ismét igénybevehetők legyenek személyesen, melyről természetesen azonnal hírt adunk az MVGYOSZ hírlevelében és közösségi felületein.

Megértésüket, türelmüket munkatásaim nevében is köszönöm!

dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető

Főbb híreink

MVGYOSZ Távszem használata BlindShell-en

Az elmúlt hónapok fejlesztésének köszönhetően mostantól az MVGYOSZ által honosított BlindShell 2-es készülékeken is használható az új, távoli segítségnyújtást biztosító szolgáltatás, a Távszem.Mivel ...

2023-06-27

Indul az új Távszem nyilvános tesztidőszaka

Az MVGYOSZ 2023. június 26-án hétfőtől indítja útjára az új Távszem szolgáltatást, melyet a tavszem.mvgyosz.hu oldalon érnek el a felhasználók. A szolgáltatás ez időtől kezdve a BlindShell 2-es készü...

2023-06-21

Karbantartás miatt nem elérhető a Távszem

Tisztelt Távszem Felhasználók! Az MVGYOSZ nemrégiben értesült a Távszem szolgáltatás üzemeltetőjétől arról, hogy a cég karbantartást végez a szoftveren, amely előre láthatólag több napot is igénybe v...

2023-04-24

© 2024 Távszem

b4st theme for WordPress