Költözés miatt szünetel a Távszem szolgáltatás

Hírek

2019-12-05

Értesítünk minden kedves felhasználót, hogy az MVGYOSZ költözése miatt a szövetség többi szolgáltatásához hasonlóan a Távszem is leáll december folyamán két alkalommal.

2019. december 13-án pénteken 10és 16 óra között technikai okok miatt szünetel a szolgáltatás. Ezt megelőzően és követően az elérés zavartalan lesz, az operátorok a megszokott módon fogadják hívásaikat.

December 18-án szerdán reggel 8 órától december 20-án pénteken reggel 8 óráig a Távszem operátori központ és a teljes informatikai rendszer költöztetése miatt folyamatos leállás lesz a Távszem szolgáltatásban.

Kérjük, számítsanak rá, hogy ezen a két napon a Távszem egyáltalán nem lesz elérhető.

Terveink szerint a Távszem szolgáltatás 2019. december 20. péntek reggel 8 órától már az MVGYOSZ új központjában, a Thököly út 105-ben fog működni. A szolgáltatás természetesen az ünnepek alatt, szenteste, karácsonykor, Szilveszter éjjel és újév napján is elérhető lesz.

A Távszem 2020-ban is tovább működik, az operátorok változatlan feltételekkel fogadják hívásaikat és segítenek a mindennapi nehézségek megoldásában.

dr. Nagyné Berke Mónika
Távszem projekt szakmai vezető

Főbb híreink

MVGYOSZ Távszem használata BlindShell-en

Az elmúlt hónapok fejlesztésének köszönhetően mostantól az MVGYOSZ által honosított BlindShell 2-es készülékeken is használható az új, távoli segítségnyújtást biztosító szolgáltatás, a Távszem.Mivel ...

2023-06-27

Indul az új Távszem nyilvános tesztidőszaka

Az MVGYOSZ 2023. június 26-án hétfőtől indítja útjára az új Távszem szolgáltatást, melyet a tavszem.mvgyosz.hu oldalon érnek el a felhasználók. A szolgáltatás ez időtől kezdve a BlindShell 2-es készü...

2023-06-21

Karbantartás miatt nem elérhető a Távszem

Tisztelt Távszem Felhasználók! Az MVGYOSZ nemrégiben értesült a Távszem szolgáltatás üzemeltetőjétől arról, hogy a cég karbantartást végez a szoftveren, amely előre láthatólag több napot is igénybe v...

2023-04-24

© 2024 Távszem

b4st theme for WordPress