Költözés miatt szünetel a Távszem szolgáltatás

Hírek

2019-12-05

Értesítünk minden kedves felhasználót, hogy az MVGYOSZ költözése miatt a szövetség többi szolgáltatásához hasonlóan a Távszem is leáll december folyamán két alkalommal.

2019. december 13-án pénteken 10és 16 óra között technikai okok miatt szünetel a szolgáltatás. Ezt megelőzően és követően az elérés zavartalan lesz, az operátorok a megszokott módon fogadják hívásaikat.

December 18-án szerdán reggel 8 órától december 20-án pénteken reggel 8 óráig a Távszem operátori központ és a teljes informatikai rendszer költöztetése miatt folyamatos leállás lesz a Távszem szolgáltatásban.

Kérjük, számítsanak rá, hogy ezen a két napon a Távszem egyáltalán nem lesz elérhető.

Terveink szerint a Távszem szolgáltatás 2019. december 20. péntek reggel 8 órától már az MVGYOSZ új központjában, a Thököly út 105-ben fog működni. A szolgáltatás természetesen az ünnepek alatt, szenteste, karácsonykor, Szilveszter éjjel és újév napján is elérhető lesz.

A Távszem 2020-ban is tovább működik, az operátorok változatlan feltételekkel fogadják hívásaikat és segítenek a mindennapi nehézségek megoldásában.

dr. Nagyné Berke Mónika
Távszem projekt szakmai vezető

Főbb híreink

Második születésnapját ünnepli a Távszem

Pontosan két évvel ezelőtt, 2019. július 16-án kezdte meg nyilvános működését a látássérült emberek számára távoli segítségnyújtást biztosító szolgáltatás, a Távszem. Az MVGYOSZ által fenntartott szol...

2021-07-16

Egy napig szünetel a Távszem szolgáltatás

Felhívjuk a Távszem felhasználók figyelmét, hogy augusztus 25-én, kedd este 8 órától augusztus 26-án, szerda este 8 óráig technikai okok miatt szünetel a Távszem szolgáltatás. Ez idő alatt a Távszem n...

2020-08-24

Egyéves a Távszem

Egy évvel ezelőtt ezen a napon vette kezdetét a Távszem szolgáltatás nyilvános tesztidőszaka. Az évforduló apropóján most felidézzük a Távszem első évének legjelentősebb történéseit és legszebb pillan...

2020-07-16

© 2022 Távszem

b4st theme for WordPress