Költözés miatt szünetel a Távszem szolgáltatás

Hírek
2019-12-05
Értesítünk minden kedves felhasználót, hogy az MVGYOSZ költözése miatt a szövetség többi szolgáltatásához hasonlóan a Távszem is leáll december folyamán két alkalommal.

2019. december 13-án pénteken 10és 16 óra között technikai okok miatt szünetel a szolgáltatás. Ezt megelőzően és követően az elérés zavartalan lesz, az operátorok a megszokott módon fogadják hívásaikat.

A képen egy férfi egyensúlyoz három kartondobozzal a kezében.

December 18-án szerdán reggel 8 órától december 20-án pénteken reggel 8 óráig a Távszem operátori központ és a teljes informatikai rendszer költöztetése miatt folyamatos leállás lesz a Távszem szolgáltatásban.

Kérjük, számítsanak rá, hogy ezen a két napon a Távszem egyáltalán nem lesz elérhető.

 

Terveink szerint a Távszem szolgáltatás 2019. december 20. péntek reggel 8 órától már az MVGYOSZ új központjában, a Thököly út 105-ben fog működni. A szolgáltatás természetesen az ünnepek alatt, szenteste, karácsonykor, Szilveszter éjjel és újév napján is elérhető lesz.

 

A Távszem 2020-ban is tovább működik, az operátorok változatlan feltételekkel fogadják hívásaikat és segítenek a mindennapi nehézségek megoldásában.

 

dr. Nagyné Berke Mónika
Távszem projekt szakmai vezető

Főbb híreink

A kijárási korlátozás idején is segít a Távszem

Talán soha nem volt még akkora szükségük a vak és gyengénlátó embereknek egy bármikor elérhető, ingyenes távsegítő szolgáltatásra, mint most, a járványügyi veszélyhelyzet és a kijárási korlátozás idején. Ilyenkor nem csak nehezebb személyi segítséget hívni, de az idős vagy krónikus betegséggel élő látássérült személyek saját érdeke is, hogy minél kevesebb emberrel találkozzanak. Ebben a helyzetben sokszor jöhet jól az online segítségnyújtás.
2020-03-27

Ismerjük meg a mentorok munkáját

Beszélgetés Mali Attila Távszem mentorral
2020-03-13

Ismerjük meg a mentorok munkáját

Beszélgetés Móricz Ádám Távszem mentorral
2020-03-13

A SozialMarie társadalmi innovációs díj 2020-as jelöltjei között a Távszem

A SozialMarie pályázatán azokat a projekteket díjazzák, melyek egy-egy hátrányos helyzetű társadalmi csoport életminőségének javítását támogatják innovatív eszközökkel és közösségi megoldásokkal. Idén az MVGYOSZ Távszem szolgáltatása is a jelöltek között van.
2020-02-25